Copyright © 2013 by Artesans de Valldoreix  •   All Rights reserved  
mukaly
F-BARGUEÑO F-BAUL ABANS
F-BARGUEÑO F-BAUL ABANS
F-BAUL-RESTAURAT F-CAIXES
F-BAUL-RESTAURAT F-CAIXES
F-CALAIXERA ABANS F-CALAIXERA-RESTAURADA
F-CALAIXERA ABANS F-CALAIXERA-RESTAURADA
F-CONSOLA-ISABELINA F-ESCRIPTORI-AMERICÀ
F-CONSOLA-ISABELINA F-ESCRIPTORI-AMERICÀ
RETRAT-FINA
RETRAT-FINA

Artesans Valldoreix - Fina Solé from Parpadeo on Vimeo.

Fina Solé Bergé, una entusiasta de les antiguitats, on el temps de la restauració no té preu per cumplir un treball ben fet i aconseguir que cada peça torni a nèixer per a ser admirada durant més anys. 1992 Inicia la seva trajectòria professional en la restauració col·laborant en un taller a Sant Cugat del Vallès i es consolida en els seus coneixements en el món de les antiguitats.

1993 Obre una botiga-taller a Sant Cugat del Vallès amb el nom de MUKALY. A continuació participa en descarregades com "Cardedeu", etc. i en fires, restaurant per antiquaris, i col·labora cedint peces a botigues, fent aparadors i ambientacions en el Teatre Auditori de Sant Cugat del Vallès, Teatre Mira-sol, en la companyia de teatre Fila 0, i per a video clips de l'escola IDEP de Barcelona.

1994 TV3 li proposa omplir un espai, després dels informatius, referent a la restauració de mobles. Completa la restauració col·laborant amb interioristes transformant mobles antics per a ser utilitzats en la actualitat sense perdre l estil d acord amb el client.
1997 Organitza la primera exposició en l Associació de Veïns i Propietaris de Valldoreix amb diferents artistes reconneguts: Tomasa Mayordomo i Jane Wotton. Per altra banda, el mateix any, amb la creació de Mercantic, s hi estableix durant uns anys exposant i comercialitzant la seva feina en un estand permanent.
1998 Es celebra la segona exposició de mobiliari antic en la mateixa Associació, incorporant els vitralls a les peces restaurades (vitrines, armaris i paravents modernistes amb l ajuda de Jane Wotton).
1999 S organitza la tercera exposició, juntament amb esculptors (Josep Massana) i pintors del Vallès occidental.
2009Participa permanentment amb els Artesans de Valldoreix. Comença la seva trajectoria en el món del Gravat antic a l’escola d’Arts i oficis. I restauració de pintura sobre fusta per museus de Catalunya.
Ara Després de 19 anys d activitat, està radicada en el seu Estudi-Taller a Mira-sol, on a més de restaurar tot tipus de mobiliari antic, rústic o vell, desenvolupa les seves altres activitats artístiques.

c/ La Plata 5, Mira-sol
Sant Cugat del Vallès
Barcelona

Fina Solé Bergé
Tel.: 600 374 671
mukalyantic@hotmail.com
www.mukaly-antic.com
Artesans de Valldoreix
Av. Vall d'Or, 11
08197 Valldoreix
info@artesansdevalldoreix.cat